A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cursuri/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Time4Learning

Cursuri in derulare

Curs Achiziţii Publice pentru Operatori Economici – Cazuri practice în SEAP
Cursul raspunde la următoarele întrebări pe care vi le puneţi ca operatori economici atunci când participaţi la o procedură de achiziţie publică: Care sunt noile facilităţi oferite de SEAP începând cu data de 15 februarie 2014? Documentaţia de atribuire concepută de o instituţie publică vă dă bătăi de cap? Nu ştiţi dacă se încadrează în reglementările legale? Întâmpinaţi dificultăţi în înregistrarea produselor/serviciilor/lucrărilor în Catalogul Electronic din SEAP? Nu cunoaşteţi care sunt modalităţile de a semna documentele solicitate de către instituţia publică, cu semnatură electronică, utilizând un certificat digital valabil? Autorităţile contractante (instituţiile publice) iniţiază o procedură de atribuire OFFLINE şi…
Continuare
Training gestionarea necesitatilor si a PAA - gratuit
Cursul raspunde la următoarele întrebări pe care vi le puneţi ca membri a departamentului de achizitii publice in cadrul unei autoritati contractante.    1. Organizarea compartimentului intern specializat în domeniul achiziţiilor publice. 2. Care sunt atribuţiile principale în domeniul achiziţiilor publice?  3. Cum se intocmeste corect Planul Anual de Achizitii? 4. Care sunt elementele principale care trebuie avute în vedere la elaborarea PAAP 5. Exemple practice utilizand Sistemul Informatic de Standardizare a Achizitiilor Publice   Descrierea modului de derulare a sesiunii de training o gasiti in pagina principala.
Continuare